Terugblik open huis avond

Met de bijdrage van sponsoren, donateurs en vrijwilligers heeft Het BrandtWeer een flinke opknapbeurt gekregen!

Zo heeft alles een fris likje verf gekregen, zijn de vloeren praktisch afgewerkt en is er met nieuw meubilair en sfeervolle verlichting een gezellige uitstraling gecreëerd.

19 oktober jl. was het zover, het publiek kon een kijkje komen nemen in het gerenoveerde BrandtWeer. Vele complimenten vielen de vrijwilligers ten deel en terecht: het ziet er allemaal pico bello uit!
Tijdens de avond was er een diashow met foto’s vanaf het prille begin tot aan het heden hetgeen een mooi beeld gaf van wat er allemaal is veranderd en gebeurd in de afgelopen drie jaar.
Heel veel evenementen kwamen voorbij: variërend van Koninginnedag tot poëzieavond en van voorjaarsrommelmarkt tot eetcafé, maar ook van het interieur dat een enorme metamorfose heeft ondergaan. We zijn nu voor 95% klaar (er blijft altijd wat te wensen over…) en we gaan er vanuit dat de verhuur zal aantrekken dankzij onze nieuwe uitstraling.

Geef een antwoord