Spelregels, inrichting en voorzieningen

Informatie over de inrichting, voorzieningen en de spelregels voor het gebruik. Wie een ruimte huurt bij Het BrandtWeer mag zelf de ruimte inrichten met wat hij/zij noodzakelijk acht.

Eventueel kan dit tegen betaling door Het BrandtWeer verzorgd worden. De keuken wordt nooit apart verhuurd doch altijd in combinatie met de zaal.

Na gebruik wordt de ruimte(n) door de huurder geheel schoon opgeleverd (alle gebruikte apparatuur, serviesgoed, vlekken en rommel verwijderen van meubilair, vloer, etc.) en is het door de huurder veroorzaakte afval gescheiden afgevoerd.

Om problemen achteraf te voorkomen wordt er, afhankelijk van de aard van de verhuur, een contante borgsom gevraagd van € 100,00 bij de aanvang van de verhuur.

Muziek:
Vanwege de aanwezigheid van bovenburen is het niet mogelijk om luide muziek te draaien of te maken.

Catering:
Wilt u uw eigen catering regelen of wilt u het uitbesteden aan ons? U bent, bij besloten gelegenheden, welkom om uw eigen natje en droogje te verzorgen. Bij openbaar toegankelijke gelegenheden waar bij drankjes of eten wordt verkocht verzorgt Het BrandtWeer de catering. Ook kunnen wij uw receptie, vergadering etc. organiseren. Voor het verzorgen van de catering zetten wij tot 20 bezoekers 1 barmedewerker, van 20 tot 40 bezoekers 2 medewerkers, etc. Ook de inkoop-, inrichting-, opruim- en schoonmaaktijd worden doorberekend aan de klant.

Parkeren:
In de omliggende straten en onder het viaduct van de A8 is voldoende parkeerruimte te vinden. Fietsen en brommers kunt u voor Het BrandtWeer parkeren, houdt echter rekening met de toegangsdeur van de bovenburen en het toegangshek van het naast ons gelegen bedrijf. U wordt geacht daar niet te parkeren.

De keuken:
De keuken is uitgerust met een 4 pits- en een 5 pits gasfornuis. Beide kooktoestellen zijn voorzien van een elektrische oven, de grootste (100 cm. breed) heeft ook een hete lucht functie en een grill.
Verder vindt u er een normale vaatwasser, een bijzonder grote koelkast met groot diepvriesvak en een magnetron. Er is een complete keukenuitrusting aanwezig: waterkoker, snel koffiezetapparaat, mixer, keukenmachine, staafmixer, tostie apparaat, 4 rechauds, borden, bestek, pannen, glaswerk, kopjes, schalen, etc. De keuken is voorzien van een ruim werkblad en een aanrechtblad. Het gebruik van het keukentextiel is bij de prijs inbegrepen. In de keuken staan 2 tafels die plaats bieden aan max. 6 stoelen per tafel.

De zaal:
In de zaal kunt u met max. 40 personen zitten. Men kan de zaal zelf, al naar gelang de gelegenheid naar believen, inrichten met: biertafels en banken, tafels en fauteuils, stoelen etc. Er is een beamer + groot projectiescherm te huur voor het vertonen van presentaties & films. Een DVD-speler is aanwezig, voor het vertonen van power-point presentaties moet men een eigen laptop meenemen. Vanwege de inhoud van de ruimte is het mogelijk om te spreken zonder geluidsversterking. Het aan- en afsluiten van de beamer apparatuur wordt altijd door Het BrandtWeer uitgevoerd. De verlichting bestaat uit TL balken en er is sfeerverlichting aanwezig om een intieme sfeer te kunnen creëren. Er zijn 2 grote prikborden aanwezig voor het etaleren van presentaties.

De barruimte:
De L-vormige bar is voorzien van een 9-tal barkrukken. In de ruimte staat een grote ovale stamtafel waar max. 8 personen aan kunnen plaatsnemen, 2 kleinere tafels voor max. 4 stoelen en 2 grotere tafels voor max. 6 stoelen. Achter de bar is er een tafelmodel koelkast, een snel koffiezetapparaat en een waterkoker te vinden. Glaswerk en kopjes zijn aanwezig. De ruimte is voorzien van sfeer- en TL verlichting.

Toiletten:
Op de begane grond beschikt Het BrandtWeer over een heren- en damestoilet, op de 1e verdieping is er 1 toilet.

Trap:
De trap naar de eerste verdieping is een steile, lange trap met leuningen aan beide zijden. Voor mensen die slecht ter been zijn is het niet prettig om hem te moeten gebruiken, houdt hier rekening mee.

Geef een antwoord